Kategorier
Pall

Att sälja oanvända pallar – en smart lösning

Att sälja pallar kan frigöra plats, ge extra inkomster och bidra till miljön. Smidig hantering och kvalitetssäkring gör alltihop enkelt och fördelaktigt.

Att hantera lastpallar som blivit över innebär en strategisk möjlighet – inte ett problem. Oavsett om pallarna är av EUR-standard eller om de är B-pallar kan de få nytt liv genom rätt kanaler. Att sälja lastpall innebär också att göra en miljöinsats. Varje pall som renoveras och återanvänds sparar på naturresurserna och minskar avfallet.

Med välkända transportföretag kan lastpallarna hämtas utan kostnad från valfri plats i Stockholmsområdet, vilket gör det hela smidigt och problemfritt. Genom att sälja lastpallar till auktoriserade företag kan man vara säker på att de får en kvalitetskontroll och, om nödvändigt, renoveras innan de säljs vidare. Det skapar en säker och pålitlig leveranskedja för alla inblandade parter.

Fördelar och tillvägagångssätt för att sälja pall

Det finns många fördelar med att sälja pall, inte minst ur ett ekonomiskt perspektiv. Genom att sälja pall kan ett företag enkelt göra sig av med lastpallar de inte längre behöver och samtidigt tjäna extra pengar. Och i och med att pallarna transporteras smidigt och kostnadsfritt blir det dessutom enkelt.

För att sälja pall behövs först en enkel kontakt via telefon, mejl eller ett kontaktformulär. Efter att en transport bokats och en fraktsedel skickats ut, hämtas lastpallarna upp. Slutligen sker en noggrann sortering och kvalitetssäkring av pallarna innan en redovisning skickas och utbetalning sker. Denna metod garanterar att alltihop, från första kontakt till slutlig betalning, sköts organiserat och effektivt.