Om oss

På den här sidan kommer vi att röja undan tvivel. Var börjar man i samband med en renovering, hur tar man sig vidare, vilket material ska användas och vilka verktyg och maskiner behöver man?

Vi vet att många idag är intresserade av att bygga om och att bygga nytt. Vi vet även att många saknar den kunskap och erfarenhet som krävs för att klara av de projekt man planerar. Något som dels kostar mycket pengar och som dels också tar värdefull tid i anspråk. Det är aldrig roligt att göra fel och tvingas börja om. Vårt mål med den här sidan är att dela med oss av vår kunskap.

Vi ska gå igenom olika projekt från start till mål och titta närmare på vilka detaljer som fäller avgörande. Här kommer du att hitta färdiga, kompletta guider om allt från att måla om i hallen vidare till att lägga in ett golv och hela vägen fram till hur du bygger en veranda. Utöver detta kommer vi att ge råd, tips och allmänna tankar om några av de vanligaste byggprojekten man ser i Sverige. Vi vill bidra till säkrare, billigare och effektivare byggen och renoveringar. Välkommen!