Kategorier
Badrum

Badrumsrenovering i Stockholm lättar på relationen

Ett funktionellt badrum i Stockholm kan betyda mer än man skulle kunna tro för en fungerande relation. Satsa på badrumsrenovering om morgonrutinerna tär på er.

Det finns en gräns för hur mycket man orkar stå ut med. Simon hade passerat denna nu. Han älskade verkligen sin sambo och ville inget hellre än att leva tillsammans med henne. Men det fanns vissa moment i vardagen som skapade gnissel i deras relation. Han började inse att det var dags att göra något åt det. Han kunde inte ändra på henne, men han kunde ändra på förutsättningarna.

Vid kvällsmaten deklarerade han därför att det var dags att ta itu med den där badrumsrenoveringen som de hade pratat om så många gånger. Badrummet var inte bara gammalt och slitet. Det fungerade inte heller för honom att ständigt behöva vänta på sin tur på morgnarna.

Planering av badrumsrenovering

“Badrummet är stort, men dåligt disponerat”, sa han. “Om vi renoverar det och samtidigt gör en del ändringar så kan vi faktiskt vara där inne samtidigt på morgnarna.” Till hans glädje var sambon genast med på detta. De började skissa och planera.

Det skulle gå att bygga in toaletten så att den blev lite avskild. Samtidigt skulle de kunna få plats med en lång bänk med två vaskar, om de ersatte badkaret med en duschkabin. Allt skulle faktiskt kunna bli perfekt. De bestämde att de skulle åka och titta på material och inredning i en butik i Stockholm till helgen. Äntligen var förändringen till det bättre på gång.

Ta del av mer information om badrumsrenovering på www.stockholmsbadrumsrenovering.se.